ΦοΣΕ Α.Ε.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Μικρά Υδροηλεκτρικά Έργα

 

4500 Aggregated Units

ΜΠΕΝΕΡ AE

Μικρά υδροϋλεκτρικά έργα

Η Εταιρεία ΜΠΕΝΕΡ AE, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & της Εξοικονόμησης Ενέργειας το 2007 με στελέχη τα οποία διαθέτουν πολύχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο. Ήδη, με βάση την συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της η εταιρεία έχει να επιδείξει ενεργειακές μελέτες και αιτήσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειαςσυνολικής ισχύος πολλών χιλιάδων MW. Για κάποια από τα παραπάνω έργα, τα στελέχη της εταιρείας έχουν ασχοληθεί με την πορεία της διαδικασίας αδειοδότησης (έκδοση άδειας εγκατάστασης), με την χρηματοδότησή των επενδύσεων και με την εκπόνηση μελετών εφαρμογής και επίβλεψης κατασκευής έργων.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας, είναι μηχανικοί  με πολύχρονη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης και αδειοδότησης έργων Α.Π.Ε. έχοντας εμπλακεί μέχρι σήμερα σε εκατοντάδες έργα συνολικής ισχύος χιλιάδων MW σε όλη τη χώρα, μερικά από τα οποία είναι σε σήμερα σε λειτουργία ενώ άλλα βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης.

. . . .

Ανάπτυξη και αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων​

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ EΡΓΑ

Τα μικρά υδροηλεκτρικά έργα παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως είναι η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης - απόζευξης στο δίκτυο, ή η αυτόνομη λειτουργία τους, η αξιοπιστία τους, η παραγωγή ενέργειας αρίστης ποιότητας χωρίς διακυμάνσεις, η άριστη διαχρονική συμπεριφορά τους, η μεγάλη διάρκεια ζωής, ο προβλέψιμος χρόνος απόσβεσης των αναγκαίων επενδύσεων που οφείλεται στο πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης και λειτουργίας και στην ανυπαρξία κόστους πρώτης ύλης, η φιλικότητα προς το περιβάλλον με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και τις περιορισμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Υδρολογικές μετρήσεις

Το προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία για την εκτέλεση υδρολογικών μετρήσεων, με μέτρηση παροχής νερού σε ρέματα και ποτάμια, με στόχο την ασφαλέστερη εκτίμηση της καμπύλης διάρκειας του ρέματος και της ετήσιας παραγωγής Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων.

Φωτοβολταϊκά στεγης

Εγκαταστήστε εύκολα και γρήγορα φωτοβολταικα στεγης. Με ένα απλό τηλεφώνημά σας ερχόμαστε στον χώρο σας παρέχοντάς σας συμβουλές και λύσεις με φωτοβολταϊκά στη στέγη.

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πλέον ορατή. Έχει πια επιβεβαιωθεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα με συντριπτικά επιστημονικά στοιχεία ότι η οφειλόμενη στις ανθρώπινες δραστηριότητες μεταβολή του κλίματος της γης έχει ήδη ξεκινήσει και δεν φαίνεται να είναι αναστρέψιμη.

Αιολικά πάρκα

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία σε όλες τις μελέτες που αφορούν στην ανάπτυξη και αδειοδότηση στα αιολικά πάρκα και τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Έχουμε ειδικότητα στην μελέτη, σχεδιασμό και αξιολόγηση αιολικών έργων σε συνδυασμό με την χωροταξική και περιβαλλοντική τους διείσδυση...

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In sem justo, commodo ut, suscipit at, pharetra vitae, orci.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In sem justo, commodo ut, suscipit at, pharetra vitae, orci.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In sem justo, commodo ut, suscipit at, pharetra vitae, orci.

News

From our blog

Executive Partners

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πλέον ορατή

Έχει πια επιβεβαιωθεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα με συντριπτικά επιστημονικά στοιχεία ότι η οφειλόμενη στις ανθρώπινες δραστηριότητες μεταβολή του κλίματος της γης έχει ήδη ξεκινήσει και δεν φαίνεται να είναι αναστρέψιμη

ΔιΕΥΘΥΝΣΗ

25ης Μαρτίου 8
Χολαργός, Aθήνα

CONTACT

Τηλέφωνο: 210.60.16.296     
Φαξ: 210.60.90.236

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 – 17:00